Skip to main content

MET JE KANTOOR
NAAR DE CLOUD

 

Het Conict Cloud platform


Het Conict Cloud platform is speciaal gebouwd voor de advocatuur. Daarop hosten we door advocatenkantoren veelgebruikte applicaties. Conict maakt daarvoor gebruik van het Cloudplatform van Microsoft (Azure). Hierdoor zijn wij in staat om hoge beschikbaarheid en uitstekende prestaties te combineren met onze flexibele dienstverlening.

Het Cloudplatform is snel en stabiel. We kunnen overal inloggen, het maakt niet waar je bent of op welk apparaat je werkt. Zo kunnen we altijd bij onze bestanden en in CClaw.

Vaessen advocatenRick Slof

Ik heb nog contact gehad met Clip Consultants, om te achterhalen hoe CClaw draait op de Conict omgeving. Toen zij ook enthousiast waren, was ik om!

Camp fiscaal advocaatTon van de Camp

We zijn overgestapt naar het Cloudplatform van Conict. Ten eerste heeft dit ervoor gezorgd dat we nu weer een snelle en stabiele IT-omgeving hebben.

KMV advocatenHan van Markwijk

Ervaren advocatuur IT-ers

Van één-pitters tot de grotere kantoren, van CClaw tot aan Basenet, we kennen de toepassingen en weten dat de beschikbaarheid van je ICT-infrastructuur het verschil kan maken.

Onze mensen zijn sinds 1995 actief in ICT-infrastructuren binnen de advocatuur, al in 2005 werd het eerste kantoor in de Cloud ondergebracht. Dat maakt dat we weten wat belangrijk is voor een advocatenkantoor.

Voldoet aan de strenge regels van de Orde van Advocaten

Doordat we op het Microsoft platform zelf kunnen kiezen in welke regio onze servers en diensten draaien, voldoen we aan de strenge regels die de orde van Advocaten en de AVG stellen aan het vastleggen van gevoelige gegevens en is er daarnaast ruim voldoende geografische spreiding om de continuïteit te borgen.

Voordelen van werken in de cloud bij Conict

  • Overal ter wereld veilig inloggen
  • Geen complexe lokale infrastructuur meer nodig
  • Lage initiële investeringen
  • Onbeperkte telefonische helpdesk
  • Stabiel, snel en betrouwbaar
  • Vast bedrag per gebruiker per maand

Naast een stabiele Cloudwerkplek kunnen we ook het lokale netwerk, de internetverbinding en de telefonie regelen. Zo heb je één aanspreekpunt voor alle ICT zaken, wel zo makkelijk.
We zeggen niet voor niets over dienstverlenen binnen de advocatuur. Hier komen wij goed tot ons recht!

Wil je zelf naar de cloud?

Wil je samen kijken naar de mogelijkheden voor jouw kantoor?
Neem gerust contact op, bel met 085 130 63 00, vul het formulier in of plan een belafspraak met Bart!

Bericht achterlaten

    Afspraak maken