Skip to main content

ONBEPERKTE
ONDERSTEUNING

 

Onbeperkte ICT-ondersteuning voor een vast laag bedrag


We weten hoe prettig het is om kosten begrootbaar te houden. Daarnaast willen we als Conict we ook graag een uitstekende dienst verlenen. Dat zit in ons DNA.

Hoe combineer je die twee?

Eigenlijk is dat heel eenvoudig; wij geloven erin dat belangen gelijk moeten zijn. Wanneer je immers veel storingen hebt, wil je niet ook nog eens een factuur voor helpdeskuren krijgen. Dan heb je er als kantoor tweemaal last van.

Daarom berekenen wij een vast maandelijks bedrag voor support. Het maakt niet uit of je veel of weinig belt. Als je veel belt hebben wij er allebei last van; jullie kunnen niet werken en wij ook niet (wij zijn immers super druk om te zorgen dat jullie weer verder kunnen).

Doordat er sprake was van instabiliteit, moest ook veel gebruik worden gemaakt van de helpdesk. Het is dan extra wrang als deze kosten – naast het maandelijkse abonnement – ook nog in rekening worden gebracht.

KMV advocatenHan van Marwijk

De helpdesk is heel fijn, geen ticketnummer maar een oplossing voor je probleem of een antwoord op je vraag.

Vaessen advocatenRick Slof

En het belangrijkste; het platform is snel en stabiel en wanneer ik een probleem heb, wordt het snel opgelost.

Camp fiscaal advocaatTon van de Camp

Bel je weinig dan is het fijn voor jullie (je kunt immers lekker werken) en ook fijn voor ons. Wij hebben het dan rustig en kunnen die tijd gebruiken om goede betrouwbare oplossingen voor onze klanten te onderzoeken die we uiteindelijk in het veld in kunnen zetten.

Een stabiele oplossing zorgt voor een hoge beschikbaarheid, weinig klachten, tevreden gebruikers en daarmee is de cirkel weer rond (en iedereen blij).

Wil je ook onbeperkte ICT ondersteuning?

Wil je samen kijken naar de mogelijkheden voor jouw kantoor?
Neem gerust contact op, bel met 085 130 63 00, vul het formulier in of plan een belafspraak met Bart!

Bericht achterlaten

    Afspraak maken