Conict Cloud 365

Altijd en overal werken vanuit de cloud

De dienst Conict Cloud 365 is een uitgebalanceerd pakket van producten en diensten op basis van Microsoft 365 Business waarmee je altijd en overal kan werken, voor een vast bedrag per gebruiker per maand .

Altijd en overal bij je bestanden

Je vertrouwde opgeving altijd en overal tot je beschikking zelfs als je even geen internetverbinding hebt

Inclusief ondersteuning

Loop je tegen een probleem aan, wij kijken graag met je mee zodat je snel verder kan. Zonder bijkomende kosten!

Veel opslagcapaciteit

Een mailbox van 50GB en 1TB (terabyte) tot je beschikking voor de opslag van al je bestanden.

Geen opzegtermijn

Per maand op- en afschalen, daarmee blijven je kosten altijd in sync met de omvang van je bedrijf.

Super Veilig

Een uitgebreid pakket aan beveiligingsmaatregelen zorgt voor optimale bescherming van je gegevens.

 De drie belangrijkste pijlers onder Conict Cloud 365

Microsoft 365 Business

Voorheen bekend onder de naam Office 365 in diverse varianten.

Superveel functionaliteit in één pakket. Van bestandsopslag tot E-mail, van Teams tot Excel.

Conict heeft de kennis in huis om een goede implementatie te verzorgen zodat je optimaal profijt hebt van de geboden functionaliteit.

Zo laat je niks liggen en heb je altijd de laatste versies van alle programma’s tot je beschikking.

Werkplekbeheer en Beveiliging

Werkplekbeheer en beveiliging is een verzameling van diensten en producten welke door ons op maat gesneden is voor jouw bedrijf. Zodat je veilig kunt werken in de cloud op een apparaat dat altijd up-to-date is en beveiligd tegen de laatst bekende virussen of randsomware.

Een volledige back-up tot je beschikking of je nu één bestandje per ongeluk weg hebt gegooid of de volledige omgeving een dag terug moet zetten.

Gebruikersondersteuning

Techniek blijft techniek, uiteindelijk gaat er toch wel een keer iets mis. Of dit nu komt doordat de techniek je in de steek laat of omdat het gewoon even niet duidelijk is hoe je iets voor elkaar kan krijgen.

Gewoon bellen, meestal kan je in een paar minuten weer verder. Indien nodig kijken we met je mee door je PC over te nemen om zo samen te kijken/zoeken naar een oplossing. Maar in ieder geval we helpen je weer op weg, zonder extra kosten!

Waarom Conict Cloud 365

We zien in de praktijk veel implementaties van Microsoft Office 365 die niet zo lekker lopen. Dat is jammer want de mogelijkheden die het product biedt zijn bijna eindeloos. Echter, alleen Office365 biedt nog geen volledige werkomgeving en dat is precies waar wij in beeld komen.

Wij hebben een aantal diensten en producten toegevoegd aan Office365 waarmee je een volledige professionele en beheerde werkomgeving tot je beschikking hebt, inclusief onze topservice!

Wanneer Conict Cloud 365?

Conict Cloud 365 komt goed tot z’n recht bij organisaties die al applicaties in de Cloud hebben draaien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Exact Online, Salesforce, etc..

Twijfel je? Gewoon even bellen, dan checken we samen of Conict Cloud 365 de beste keuze is!

Aanvullende diensten

Heeft je bedrijf meer behoefte aan extra beveiliging of ondersteunende diensten Conict Cloud 365 kan aangevuld worden om zo een volledig werkende opgeving voor jouw bedrijf te bieden.

Managed Firewall

Zoals een goede portier bij een horeca gelegenheid er voor zorgt dat alleen de “goede gasten” binnen komen en de slechte zonder al te veel bombarie buiten blijven. Als er te veel herriemakers in korte tijd aan de deur komen, roept de portier via z’n oortje om versterking.

Dat is wat de Managed Firewall van Conict doet voor je netwerk.

Elk pakketje van en naar het internet wordt op inhoud gecontroleerd. Indien er iets verdachts aan de hand is, laat de firewall ‘m niet door. Als er heel veel ongewenste pakketjes in korte tijd proberen binnen te komen, krijgen wij een seintje van de firewall en loggen we in om maatregelen te nemen.

IP Telefonie

Traditioneel bellen is er bijna niet meer bij. Goede integratie met je PC of bedrijfsapplicatie is eigenlijk niet meer weg te denken in het telefonielandschap.

Waar de integratie van functionaliteit steeds belangrijker wordt, blijft het verstandig om het verkeer op je netwerk te scheiden. Iets waar je jezelf niet druk om hoeft te maken, dat doen wij wel voor je!

Van een centrale in de Cloud, tot de enige echt goede Vast-Mobiel integratie. Conict kan je alles bieden, als wij dan ook de verbinding voor je mogen regelen heb je alles in één hand. Wel zo makkelijk toch!

Apparatuur

Om je optimaal van dienst te zijn leveren we ook alle benodigde hard- en software om je bedrijf up-and-running te houden. Stop gerust met zoeken op het internet naar die nieuwe laptop. Laat ons het voor je uitzoeken.

Drie redenen om het ons te laten doen?

  • De producten zijn in ieder geval compatibel met je netwerk
  • We zijn niet duur (maar ook niet de goedkoopste hoor)
  • Bespaar jezelf een hoop tijd en zoekwerk

Contact

Ben je enthousiast geworden, bel direct en we maken je nog enthousiaster!

Formulier

Vind je het fijner als wij contact opnemen? Vul het formulier in en we spreken elkaar snel!