Skip to main content

Conict Cloud Bureaublad

Misschien wel de prettigste werkomgeving ooit.

Met het Conict Cloud Bureaublad haal je een snelle, betrouwbare en ultiem schaalbare werkomgeving in huis. Alles wat je verder nog nodig hebt is een (modern) apparaat om mee te werken en een stabiele internet verbinding. Ook dat regelen we trouwens graag voor je!

Een paar voordelen uitgelicht:

Vertrouwde werkomgeving

Het bureaublad ziet er altijd hetzelfde uit, je icoontjes staan er altijd en al je programma's zijn er (en doen het ook nog). Het maakt niet uit vanaf welk apparaat je werkt.

Altijd en overal

Je kan altijd en overal inloggen, het enige wat je nodig hebt is een stabiele internetverbinding. Dit mag trouwens ook een 4G verbinding zijn.

Super veilig

Met onze uitgebreide veiligheidsmaatregelen voldoe je altijd aan de laatste standaard.

Volledige support

Geen factuur voor elke vraag die je stelt. Gewoon bellen en we helpen je weer op weg, indien nodig kijken we even mee op je PC of in je sessie.

Microsoft Teams

Alle applicaties vanuit je sessie, inclusief Microsoft Teams!
Je hoeft dus niet meer te switchen.

Microsoft en Conict, een sterk stel

Met het Conict Cloud Bureaublad profiteer je automatisch van het beste van 2 werelden.
Je maakt gebruik van het krachtigste en betrouwbaarste cloudplatform ter wereld en profiteert van de flexibiliteit van een kleine dienstverlener.

Microsoft Azure

Wij hebben gekozen voor het meeste uitgebreide en betrouwbare cloudplatform ter wereld, het Azure platform van Microsoft. Hierdoor heb je altijd beschikking over je programma’s en bestanden.

Je werkt vanuit één van de Microsoft datacenters binnen de Europese Unie, belangrijk om te voldoen aan de AVG regels. Daarnaast voldoet de omgeving aan  talloze nalevingscertificeringen. Hierdoor is het Conict Cloud Bureaublad onder andere geschikt voor kritische branches zoals de zorg en juridisch Nederland.

Werkplekbeheer en beveiliging

Werkplekbeheer en beveiliging is een verzameling van diensten en producten welke door ons op maat gesneden is voor jouw bedrijf. Zodat je veilig kunt werken in de cloud in een omgeving die altijd up-to-date is en beveiligd tegen de laatst bekende virussen of randsomware.

Daarnaast heb je een volledige back-up tot je beschikking of je nu één bestandje per ongeluk weg hebt gegooid of de volledige omgeving een dag terug moet zetten.

Gebruikersondersteuning

Techniek blijft techniek, uiteindelijk gaat er toch wel een keer iets mis. Of dit nu komt doordat de techniek je in de steek laat of omdat het gewoon even niet duidelijk is hoe je iets voor elkaar kan krijgen.

Gewoon bellen, meestal kan je in een paar minuten weer verder. Indien nodig kijken we met je mee door je PC over te nemen om zo samen te kijken/zoeken naar een oplossing. Maar in ieder geval we helpen je weer op weg, zonder extra kosten!

Waarom Conict Cloud Bureaublad

Het Conict Cloud Bureaublad is een zeer betrouwbare oplossing. Ultieme centralisatie van je gegevens en programma’s. Geen gegevens meer op de lokale apparatuur van de medewerkers. Wel zo veilig toch?

De cloudoplossing voor bedrijven die naast overal veilig toegang tot hun bestanden willen hebben ook toegang willen hebben tot de bedrijfskritische Windows applicaties (Zoals Exact Globe, Unit4 Multivers, etc.). Of toegang tot de meer branche specifieke toepassingen zoals CClaw voor de Advocatuur of Othomatic voor deurwaarderskantoren.

Wanneer past het minder goed

Het Conict Cloud Bureaublad is niet altijd de beste keuze. Hieronder een paar scenario’s waar een andere oplossing beter zal passen.

  • Omgevingen waarin veelal met grafische toepassingen wordt gewerkt (denk aan CAD of Photoshop)
  • Een locatie waar een (stabiele) internet verbinding niet beschikbaar is
  • Als alle applicaties in de webbrowser draaien

Uiteraard hebben we hier een goed alternatief voor! Bel ons gerust.

Contact

Ben je enthousiast en wil je graag meer weten? Neem contact op en wij maken je nog enthousiaster!

Formulier

Wil je graag dat wij contact opnemen? Vul het formulier in en we spreken elkaar snel!