Skip to main content
Virus of hackers?

Wij bewaken je netwerk!

Lang lang geleden, toen er nog bijna geen computers waren (en geen internet), konden bedrijven rustig leven en geloven dat ze veilig waren. Helaas kan tegenwoordig iedere wizz-kid met een computer grote schade aanbrengen in bedrijfsnetwerken.

Optimale IT-beveiliging

De fysieke firewall gecombineerd met Conict expertise en bewaking

24/7 monitoring

Het klokje rond houden wij het bedrijfsnetwerk in de gaten, zodat u rustig kunt slapen

Effectieve netwerkbescherming

Met getrainde en up-to-date specialisten die de laatste kennis van zaken hebben over virussen, hackers en ddos aanvallen

Next-Gen Firewall

De nieuwste type Next-Gen firewalls bieden real-time informatie over bedreigingen en aanvullende beveiligingsfuncties in uw netwerk.

What's under the hood: Managed Firewall

Een managed firewall is eigenlijk jouw digitale portier van je bedrijfsnetwerk. Ze controleren alle data die naar binnen en naar buiten wilt. Een firewall is niet een IT product dat je eenmalig instelt en daarna kunt vergeten. Het vereist updates en onderhoud om er zeker van te zijn dat het jouw bedrijf blijft beschermen.

Het is je eerste lijn van verdediging in netwerkbeveiliging en een integraal onderdeel van je bedrijfs beveiligingsplan. Echter, om effectief te blijven als firewall vereist dit reguliere onderhoud, monitoring, verbetering en onderhoudsmanagement. Dat is het moment dat het een managed firewall wordt.

Een “Managed Firewall” is de service om de firewall heen. Het is de service die je extra bij een firewall afneemt om ervoor te zorgen dat:

1

Firewall regels

De set van firewalls regels onderhouden en bijgewerkt worden op basis van actieve monitoring op virussen en ddos aanvallen
2

Release management

Beleidsregels, patches en updates worden gemanaged en toegepast op optimale momenten (release management).
3

Actieve monitoring

Proactieve monitoring met reguliere feedback, rapporten en analyses van het netwerkverkeer en potentiële bedreigingen.

De Managed Firewalls van Conict

Firewalls, speciaal de geavanceerde, zijn complexe IT-apparatuur. Ze vragen een specifieke gespecialiseerde kennis en kosten veel tijd om dit als een geïntegreerd onderdeel van je bedrijfsnetwerk te laten fungeren.

De Managed Firewall Service van Conict voorziet in consistente en preventief firewall management. Door de geoptimaliseerde firewall configuratie worden alle Conict firewalls gemonitord. Als een kwetsbaarheid gevonden wordt – bij een van onze klanten – voeren wij de preventieve maatregel door op alle Managed Firewall systemen.

Door de slimme IT infrastructuur van Conict, profiteren alle Managed Firewalls van updates. Versnelde effectiviteit van firewall beheer.

De service Managed Firewall Conict biedt reguliere firewall audits om de data veilig te houden. Dit kan een bedrijf helpen om te voldoen aan de striktere AVG wetgeving ter bescherming van gevoelige data.

Of het nu voor data compliance of alleen data beveiliging is, een Managed Firewall service voegt een substantiële beveiligingsverbetering aan een netwerk toe. Waardoor jij met een gerust hart je kunt richten op je ondernemerschap.

Heb je vragen?
Geen probleem.

IT-beveiliging en vooral Managed Firewalls zijn lastige en niet alledaagse onderwerpen waar je waarschijnlijk mee bezig bent, dat is ons werk! Kijk of je vraag erbij zit, of neem contact met ons op.

Over Managed Firewall

Ik heb maar een klein kantoor, is een managed firewall noodzakelijk?

Hackers en virussen maken geen onderscheid tussen grote of kleine bedrijven. De belangrijkste motivatie om aan te vallen is het bemachtigen van vertrouwelijke informatie of het verstoren van bedrijfsprocessen.

Is een firewall alleen niet voldoende?

Puur alleen een firewall is de basis van beveiliging, maar door het ontbreken van updates is de effectiviteit lager dan wat mogelijk is. De snelheid waarmee er nieuwe virussen en hackers geavanceerde technologieën loslaten op het internet maken ook firewalls tot willoze IT apparatuur indien de firewall regels niet ge-update worden.

Waarom heb ik een firewall nodig ik werk toch in de Cloud?

Ondanks het feit dat een Cloud netwerkomgeving veilig is, de apparatuur [het device] die verbinding maakt is dat niet. Elke verbinding waarin data transfer plaatst vind is een zwakke plek waarop cyber criminelen kunnen inbreken.

Om juist het bedrijfsnetwerk te beveiligen blijft die check door de Managed Firewall portiers essentieel. Welke data wilt naar binnen (of eruit) en is die data veilig zonder virussen.

Ik heb al een firewall, kunnen jullie die updaten?

Als eerst stap zullen we een check [controle] uitvoeren of de firewall nog werkt en ge-up-date kan worden. Net zoals bij computers is firewall apparatuur ook onderhevig aan verouderde technologie. Na de controle zullen wij bespreken hoe de firewall naar een Managed Firewall omgezet wordt en wat daarvoor nodig is. Bel gerust bij vragen en wij kijken graag met je mee.

Wat is Managed Firewall Service van Conict?

Firewall management is het monitoren van je netwerk verkeer om te begrijpen hoe het er normaal uitziet, zodat het adequaat en direct kan reageren bij a-typisch netwerk (verkeer) gedrag. De firewall kan aanpassingen uitvoeren indien gewenst en nodig. In de Managed Firewall Service dan zorgt Conict als IT-specialist dat jouw bedrijfsnetwerk 24/7 beveiligd, gemonitord en ge-updatet is.