Skip to main content

Conict On-premise

(buiten) gewoon goede IT service

Waar we in de afgelopen jaren steeds meer van de lokale apparatuur (vooral opslag- en applicatieservers) naar de cloud zien verhuizen, zijn er nog steeds een aantal situaties waarin een lokale netwerk omgeving simpelweg de beste keuze is. Ook hiervoor ben je bij Conict op de goede plek, Conict On-premise biedt dan de juiste ondersteuning.

Met onze dienst Conict On-premise heb je zelf geen omkijken naar je ICT omgeving. Wij regelen het van A tot Z!

Leveren van Hard- en software

Als reseller van diverse A-merken (waaronder HP en Microsoft) kunnen wij alle benodigde spullen leveren. Een groot voordeel als wij de hard- en software leveren is dat je zeker weet dat je de juiste spullen hebt en niet achteraf voor onaangename verrassingen komt te staan.

Installeren en migreren

Van het installeren van een nieuwe Firewall tot een volledige migratie van een serverpark inclusief Active Directory. We doen het graag.

Onze planmatige werkwijze zorgt ervoor dat de hinder minimaal is, de verwachtingen helder zijn en de resultaten voldoen aan de verwachtingen.

Hoe Conict je helpt

Een geweldige ervaring

Het doordachte dienstenpakket van Conict On-premise zorgt voor volledige ontzorging op het gebied van de ICT infrastructuur. Een goed onderhoudsplan gecombineerd met een top-service

Lees meer

Onderhouden

Simpel gezegd moet je, om de boel zo veilig mogelijk te houden, elk apparaat met een netwerkstekker (of Wifi-device) regelmatig voorzien van de laatste updates.

Bewaken

Door alle apparaten met een netwerkstekker te bewaken weten we precies wat er aan de hand is. Is het apparaat beschikbaar, heeft het nog voldoende capaciteit?

Rapporteren

Van alle bewaakte systemen ontvangen wij rapportages, hierin staan de veelal technische bevindingen. Deze nemen wij door om te bekijken of er vreemde zaken te zien zijn.

Verbeteren

Aan de hand van alle rapportages en binnengekomen meldingen bekijken wij doorlopend of we verbeteringen kunnen aanbrengen in de configuratie van de IT-omgeving.

Gebruikersondersteuning

Techniek blijft techniek, uiteindelijk gaat er toch wel een keer iets mis. Of dit nu komt doordat de techniek je in de steek laat of omdat het gewoon even niet duidelijk is hoe je iets voor elkaar kan krijgen.

Gewoon bellen of mailen, meestal kan je in een paar minuten weer verder. Indien nodig kijken we met je mee door je PC over te nemen om zo samen te kijken/zoeken naar een oplossing. Maar in ieder geval we helpen je weer op weg, zonder extra kosten!

Advisering

Wij volgen de ontwikkelingen binnen onze branche op de voet. We vertalen nieuwe technische oplossingen naar kansen voor onze klanten. Periodiek spreken we die door. Of soms als we een echte match zien dan nemen we ongevraagd contact op om onze ideeën door te spreken.

Dat doen we niet alleen vanuit commercieel oogpunt, ook vanuit passie voor het vak ;).

One-stop-shopping

Om je focus optimaal op je eigen business te kunnen houden is het fijn om één aanspreekpunt te hebben voor al je ICT-gerelateerde vragen. Onze On-premise service is geschikt voor ieder bedrijf wat ontzorgt wilt worden in zijn ICT vraagstukken.

Contact formulier

Zoek je On-premise IT hulp, vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.