Skip to main content

CONICT, DA’S BEST EEN RAAR WOORD.
HOE DAT ZO?

EEN STUKJE UITLEG DAN MAAR.

Wij van Conict werken graag samen, we verbinden. Dat doen we als collega’s maar ook met onze klanten, partners of de partner(s) van onze klanten. We stellen het gezamenlijke doel centraal. Daarbij zijn we nooit te beroerd om een extra stap te zetten.

Verder hebben we veel kennis van ICT, van lokale oplossingen tot de cloud, van een laptop tot een VOIP-oplossing. Voor de naam werd het dus zoeken naar iets met “verbinden” & “informatie, communicatie technologie”.

Verbinden & ICT… Connect ICT, Connected-ICT, Connict, Conict.

Zo is’t gekomen, echt waar!

NOG EEN ICT-BEDRIJF, ZIJN ER NOG NIET GENOEG?

WAAROM CONICT?

Conict is een nieuwe naam in de markt, de mensen erachter zijn zeker niet nieuw (nog wel heel fris hoor). Sterker nog, de meesten hebben al jaren samengewerkt. Ons doel? Het ontzorgen van het MKB op het gebied van ICT.

Daarmee is een hoop gezegd, alles eigenlijk. Natuurlijk leveren wij alle diensten en producten die nodig zijn om een ICT-infrastructuur goed te laten werken. Dat doen we met producten en diensten waar we goede ervaringen mee hebben opgedaan (en ook nog iets aan verdienen).

Dit zijn veelal dezelfde diensten en producten die onze concullega’s ook leveren. Daar zit het verschil dan ook niet. Het verschil zit ‘m in de manier waarop we ons werk doen.

Klinkt simpel en misschien weinig onderscheidend, maar vraag het onze klanten, medewerkers, leveranciers en branchepartners. Zij zullen beamen dat het net iets anders gaat. Vriendelijk, slagvaardig en eerlijk.

Met vele jaren ervaring in de branche, een gezonde werkinstelling en nuchtere kijk op dienstverlenen hebben we d’r elke dag veel zin in. We werken samen om met veel plezier tevreden klanten te maken. Daar komen wij ons bed voor uit!